Onze leden

Pieter Kuit

New1

New1® staat voor groei en ontwikkeling van het professionele potentieel. Fouten maken, hiervan leren en doorpakken. Ambities waarmaken en beoogde doelen realiseren voor individuen en teams.

Mariëlle-Hennen

Mariëlle Hennen

Mariëlle Hennen Coaching

Ik bied persoonlijke en professionele begeleiding bij loopbaan- en studiekeuze. Wil je jezelf beter leren kennen, in beweging komen en plezier hebben in je werk of studie? Dan ben ik de coach die je daarbij kan helpen.

Jeroen-Postma

Jeroen Postma

Wolfs & Partners

Als accountant ben ik de sparringpartner van mijn klanten. De “cijfers” zijn slechts een onderdeel van de dienstverlening. De onderneming en ondernemer hebben op alle gebieden mijn aandacht!

Esther-Mulleners

Esther Mulleners

Lexello

Overzicht, structuur en plezier in je boekhouding én meer tijd voor je bedrijfsactiviteiten. Ik ben net dat steuntje in de rug bij de implementatie en ondersteuning van je boekhoudsoftware

Kristel-van-den-Boom

Kristel van den Boom

Foto & Grafisch in beeld

Als grafisch vormgever en fotografe maak ik voor ondernemers hét beeld dat bij hun identiteit past; een uniek logo met z’n huisstijl en/of portret-/ productfoto

Iris

Iris van Noorden

Noorderzon Ritueelbegeleiding

Met hartverwarmende woorden, veelzeggende beelden en gebaren die je raken, geef ik inhoud aan bijzondere levensmomenten, zoals geboorte, huwelijk en afscheid. Betekenisvol, verbindend en op maat gemaakt.

Christel Schneiders

Vivre Adviesgroep

Eigenaresse, makelaar, erkend hypotheek adviseur en erkend aankoopbemiddelaar bij Vivre Adviesgroep te Sittard. In mijn adviezen staat menselijkheid en oprechte aandacht, aangevuld met gedegen vakkennis voorop.

Douglas-Robson

Douglas Robson

Douglas Robson Films

Ik maak vette films waarmee ik merken en bedrijven een fris gezicht geef. Boeiende content met prachtige beelden is gelijk aan stijgende conversie.

Indra

Indra Kusters

INDRA VA

Als Virtual Assistant zorg ik voor continuïteit in jouw zichtbaarheid op social media in combinatie met je website. Daarnaast verzorg ik de organisatie van je event tot in de puntjes. Sparren met een kop koffie erbij?

Petra Niessen

De Fotovakvrouw

De essentie van jou of je bedrijf vastgelegd in een foto, is mijn antwoord op de vraag wat ik doe. Ik verzorg kwalitatieve fotografie voor bedrijven, uitvaarten, feesten en bruiloften en ik portretteer mensen op eigen-wijze 
Willy

Willy Janssen

Creataal

WOORDEN DIE SPREKEN.
Als tekstschrijver ondersteun ik ondernemers, instellingen en media met heldere, aansprekende bedrijfscommunicatie en inspirerende workshops.

Sander-Gobel

Sander Gobel

360 Graden Groen

Would you like to join us?