Ondernemersnetwerk Business Shift Sittard

Business Shift streeft naar effectieve samenwerking en verbinding tussen ambitieuze ondernemers uit de Westelijke Mijnstreek en de omliggende regio’s. 

Twee keer per maand komt onze netwerkgroep in Sittard samen voor een inspirerende bijeenkomst in een informele sfeer. Geen vraag is ons te gek en geen uitdaging te groot. Door de openheid en het onderlinge vertrouwen binnen de groep, vinden we antwoorden op al onze vragen. We stimuleren elkaar in onze ontwikkeling als ondernemer.

We bereiken onze doelen door een maandelijkse ontbijtbijeenkomst en een bijeenkomst in de avond waarin we onze kennis en netwerken delen. Bij de ontbijtsessies zijn op uitnodiging ook gasten welkom. Tijdens de avondbijeenkomsten wordt elke keer een relevant onderwerp of thema belicht. Dit gebeurt vanuit de eigen expertises van de netwerkleden, maar ook met medewerking van gastsprekers.

Gasten welkom

Op uitnodiging van onze leden kunnen belangstellenden maximaal twee keer als gast deelnemen aan een ontbijtsessie. Heeft de gast daarna interesse in het lidmaatschap, dan is dit onder voorwaarden mogelijk. 

Lidmaatschap

Business Shift startte in 2018 en is een snelgroeiende vereniging. Wij streven naar een maximale omvang van 25 leden om de persoonlijke betrokkenheid bij elkaar te kunnen waarborgen. In het belang van de leden willen we zoveel mogelijk diversiteit aan bedrijfsactiviteiten garanderen. Kandidaten met belangstelling voor het lidmaatschap zullen dan ook aan dit criterium getoetst worden alvorens ze kunnen worden toegelaten tot Business Shift Sittard.

Kosten

Het lidmaatschap van Business Shift Sittard kost € 500,- excl. btw per kalenderjaar.
De kosten van het ontbijt, de hapjes en drankjes zijn in het lidmaatschapsgeld inbegrepen. Gasten betalen per keer alleen voor het ontbijt. 

Locatie

De ontbijtsessies vinden altijd plaats bij Hotel Merici. De bijeenkomsten in de avond in het naburige Hotel De Limbourg. Voor beide locaties is de Odaparking ideaal. Parkeerkosten zijn altijd voor eigen rekening.

Interesse in Business Shift Sittard?

Meld je dan als gast aan via ons contactformulier en kom eens kennismaken!